Velkommen til
VG KARATE – Bujutsukan, Vinderup

Karate klubben, der ligger i Vinderup mellem Holstebro, Struer og Skive, blev stiftet af sensei Arne Bæk i 2002 og fungerer i dag med 2 børnehold og et voksenhold.

Træningen foregår i klubbens dojo (træningssal) i Vinderup hallerne. I klubben tilbydes der seriøs og inspirerende karateundervisning for børn fra 6 år og voksne.
Stilarten der trænes hedder “Goju-Ryu” og er en af de ældste traditionelle stilarter i karate.
Der trænes bl.a. Kihon (basistræning), holdegreb, liniere og cirkulære bevægelser samt forskellige sammensatte serier kaldet Kata. Ud over dette trænes der kumite, kakie og forskellige nærkampteknikker.

Klubben er medlem af Dansk Karate Forbund, Danmarks Idræts Forbund, DGI-kampidræt, Bujutsukan Danmark samt International Goju-Ryu Bujutsukan Japan.


Kunne du tænke dig at træne karate, kan du kontakte klubbens chefinstruktør eller blot møde op til en træningstime og se, om det er noget for dig. Alle er velkomne uanset om man er nybegynder, har trænet Goju-Ryu før eller har trænet en anden stilart eller form for kampsport. Kontakt os eller mød op i vores dojo (træningssal) hvis du er interesseret. Løstsiddende sportstøj er fint de første gange. Du kan evt. bestille en karate-gi (dragt) hos instruktøren.

Du finder os i Vinderup Hallerne – op ad trappen inde i sportshallen.

Vel mødt !


HOLD

TIGERHOLDET  Børn fra 6-8 år (Nybegyndere og øvede)

Her undervises drenge og piger fra 6-8 år i karate. Mange af tingene, såsom gulvkamp og stående kamp leges ind i træningen. Der indøves ligeledes forskellige basisteknikker og lette selvforsvarsteknikker, som kræver god koncentration. Der afholdes graduering (bælteprøve) en eller to gange i sæsonen.

Alle kan være med, men skal være fyldt 6 år. Så lad dit barn prøve en sjov, spændende og anderledes sport, hvor man bruger hele kroppen samtidig med, at koordinations- og koncentrationsevnen forbedres.


Træningstider

Kontingent

Tirsdage kl.17.30 – 18.15

 kr.650,-

  

JUNIORHOLDET  (Børn 9 – 14 år. Nybegyndere og øvede)

Holdet for de lidt ældre børn.

Her får man mulighed for at stifte bekendtskab med mere effektiv karatetræning såsom kata (serier), kumite (kamp), Yakusoku-kumite (sparring) og koordinations- og konditionstræning.
Der bliver anvendt sparke- og slagpuder samt sandsæk og andet udstyr.

Sjov og udfordrende træning, hvor en vis disciplin og respekt er et must på holdet.

Børn der er fyldt 9 år kan være med på holdet.
Der afholdes graduering (bælteprøve) en eller to gange i sæsonen.

Træningstider

Kontingent

Torsdage kl.18.30-19.30

 kr. 650,-

 

VOKSENHOLDET  (Nybegyndere og øvede)

Dette hold henvender sig til alle mænd og kvinder fra 15 år (8. klasse) til langt op i alderen, som gerne vil lære kampkunsten at kende eller blot dyrke en anderledes sport og få god motion.
Der trænes de forskellige traditionelle discipliner såsom kihon, kata og kumite indenfor karate

På holdet træner nybegyndere og øvede sammen – dette gør, at man som nybegynder hurtigere indlærer de forskellige teknikker. Seriøs og effektiv træning i en sjov og god tone, hvor alle kan være med kendetegner dette hold.
Har man tidligere dyrket karate eller en anden form for kampsport, er man naturligvis velkommen til at prøve kræfter med sporten igen.

Uanset forudsætning, kan alle være med, og det er aldrig for sent at starte.
Kom og vær med de første par gange uden forpligtelser.

Træningstider

Kontingent

Torsdage kl.19.30-21.00

 kr. 1.000,-

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Træningssted / Dojo

Vinderup Hallerne – Karate Dojoen
Halvej 2
7830 Vinderup

Kontaktperson

Arne Bæk
(Chefinstruktør 5.dan)

INSTRUKTØRER

Arne Bæk  
Chefinstruktør (5. DAN)

Rene Hansen
Instruktørassistent (3. DAN)

 

Claus Dencker
Instruktørassistent (2. DAN)

 

Jeppe Thomsen
Instruktørassistent (2. DAN)

 

Omar R. Alrawi
Instruktørassistent (1. kyu)

Patrick L. Nielsen
Instruktørassistent (5. kyu)