Bujutsukan Danmark er en organisation med 5 klubber fordelt rundt omkring i Jylland og en enkelt på Fyn. 

I klubberne undervises børn, unge og voksne af begge køn i karatestilarten Goju-Ryu, som er en af de ældste traditionelle stilarter.

Karate er en japansk kampsport/kampkunst, som dyrkes på flere plan. Mange dyrker den på motionsplan, nogle på konkurrenceplan og andre dyrker den som en livsstil.

I karate betyder alderen ikke noget – alle kan være med også selv om man er kommet op i alderen. Klubberne har dog forskellige alderskrav til børneholdene.

Kunne du tænke dig at være med – eller blot prøve, så klik ind på en af klub-siderne, hvor du kan se oplysninger om klubbernes hold og træningstider mm.

Goju-Ryu Bujutsukan Danmark har tætte forbindelser til Japan og har direkte rødder til de gamle mestre, som trænede og dannede stilarten Goju-Ryu.

Den japansk fødte danske chefinstruktør, Shuji Shimizu sensei 7. dan, startede som ganske ung under en af Japans dygtigste karatemestre i Goju-Ryu, Tomoyuki Kato sensei.
Tomoyuki Kato sensei er leder af den internationale organisation Goju-Ryu Bujutsukan, og var privat elev af den nu afdøde Miyagi Anichi sensei.

Vi kan derfor være stolte af at træne teknikken og ånden i den ældgamle stilart “Goju-Ryu”, som blev udviklet af Chojun Miyagi sensei, videregivet til Anichi Miyagi sensei og herfra til Tomoyuki Kato sensei.