Vinderup

VG KARATE – Bujutsukan, Vinderup

 

1instruktør-arne

Chefinstruktør sensei Arne Bæk byder velkommen til karate-klubben Bujutsukan i Vinderup. Arne Bæk er født i 1964 og startede på Goju-Ryu karate i 1985 hos japaneren Shuji Shimizu sensei og har trænet lige siden. Er gradueret 5. dan i 2009 i International Goju-Ryu Bujutsukan under Tomoyuki Kato sensei, Japan.

Karate klubben ligger i Vinderup mellem Holstebro, Struer og Skive og blev stiftet af sensei Arne Bæk i 2002 og fungerer i dag med 2 børnehold og et voksenhold.

Træningen foregår i klubbens dojo (træningssal) i Vinderup hallerne. I klubben tilbydes der seriøs og inspirerende karateundervisning for børn fra 6 år og voksne. Stilarten der trænes hedder “Goju-Ryu” og er en af de ældste traditionelle stilarter i karate. Der trænes bl.a. Kihon (basistræning), holdegreb, liniere og cirkulære bevægelser samt forskellige sammensatte serier kaldet Kata. Kumite, kakie og effektive nærkampteknikker, som bl.a. anvendes ved indøvning af selvforsvar er også en del af træningen.

Klubben er medlem af Dansk Karate Forbund, Danmarks Idræts Forbund, DGI-kampidræt, Bujutsukan Danmark samt International Goju-Ryu Bujutsukan Japan.

Kunne du tænke dig at træne karate, kan du kontakte klubbens chefinstruktør eller blot møde op til en træningstime og se, om det er noget for dig. Alle er velkomne uanset om man er nybegynder, har trænet Goju-Ryu før eller har trænet en anden stilart eller form for kampsport. Kontakt os eller mød op i vores dojo (træningssal) hvis du er interesseret. Løstsiddende sportstøj er fint de første gange. Du kan evt. bestille en karate-gi (dragt) hos instruktøren.

Du finder os i Vinderup Hallerne – op ad trappen inde i sportshallen.

Vel mødt !   –  Sensei Arne Bæk, chefinstruktør

 

Tigerholdet: Børn fra 6-8 år (0.-2. klasse)

Her undervises drenge og piger fra 6-8 år i karate. Mange af tingene, såsom gulvkamp og stående kamp leges ind i træningen. Der indøves ligeledes forskellige basisteknikker og lette selvforsvarsteknikker, som kræver god koncentration. Der afholdes graduering (bælteprøve) en eller to gange i sæsonen.

Alle kan være med, blot man er fyldt 6 år – eller eller går 0.-2. klasse. Så lad dit barn prøve en sjov, spændende og anderledes sport, hvor man bruger hele kroppen samtidig med, at koordinations- og koncentrationsevnen forbedres.

Ansvarlig Instruktører:
Hjælpetrænere:
     
Jeppe Nørholm Thomsen 2. dan
Jeppe Kongsgaard Bæk og Omar Raffa

Træningstider: Torsdage kl. 18.15 – 19.00
Kontingent: 650 kr. (september 2018 – medio april 2019
Tilmelding og betaling på:
www.vg-vinderup.dk

 

Juniorholdet: Børn 9-14 år 

Holdet for de lidt ældre børn. Her får man mulighed for at stifte bekendtskab med mere effektiv karatetræning såsom kata (serier), kumite (kamp), Yakusoku-kumite (sparring) og koordinations- og konditionstræning. Der bliver anvendt sparke- og slagpuder samt sandsæk og andet udstyr. Sjov og udfordrende træning, hvor en vis disciplin og respekt er et must på holdet. Børn der er fyldt 9 år, kan være med på holdet.
Der afholdes graduering (bælteprøve) en eller to gange i sæson
en.

Ansvarlig instruktør:
Instruktørassistent:     
Claus Dencker, 2. dan og Arne Bæk 5. dan
Jeppe Nørholm Thomsen, 2. dan
Træningstider: Tirsdage kl. 18.30 – 19.30
Kontingent: 650 kr.  (september 2018 – medio april 2019)
Tilmelding og betaling på:
www.vg-vinderup.dk 

Voksenholdet

Dette hold henvender sig til alle mænd og kvinder fra 15 år til langt op i alderen, som gerne vil lære kampkunsten at kende eller blot dyrke en anderledes sport og få god motion. Der trænes de forskellige traditionelle discipliner såsom kihon, kata og kumite indenfor karate

På holdet træner nybegyndere og øvede sammen – dette gør, at man som nybegynder hurtigere indlærer de forskellige teknikker. Seriøs og effektiv træning i en sjov og god tone, hvor alle kan være med kendetegner dette hold. Har man tidligere dyrket karate eller en anden form for kampsport, er man naturligvis velkommen til at prøve kræfter med sporten igen. Uanset forudsætning, kan alle være med, og det er aldrig for sent at starte. Kom og vær med de første par gange uden forpligtelser.

Instruktører: Chefinstruktør: Sensei Arne Bæk,  5. dan
Instruktørassistent: Rene Hansen, 3. dan
Træningstider: Torsdage  kl. 19.30 – 21.15
Weekend: lørdag eller søndag efter aftale
Kontingent: 1.000 kr. (september 2018 – medio juni 2019)
Tilmelding og betaling på:

www.vg-vinderup.dk

 

Kontaktperson Træningsted
Arne Bæk (Chefinstruktør) 25 52 38 28
baek-og-lis@mail.tele.dk
Vinderup Hallerne – Karate dojoen
Halvej 2 7830 Vinderup