Velkommen til
Vestjysk Karate-klub

Karate-klubben ligger i Bøvlingbjerg – en landsby i den vestlige del af Lemvig kommune.

I klubben undervises der i karate for voksne. På voksenholdet skal man være fyldt 16 år. Ellers er der ingen aldersgrænse – ALLE kan være med !

Der er sæsonstart i januar og august måned. Klubben tilbyder seriøs og inspirerende undervisning for voksne, som gerne vil dyrke en anderledes sport.

Stilarten der trænes hedder “Goju-Ryu” og er en af de ældste traditionelle stilarter i karate. Stilen kendertegner sig ved at der bl.a. trænes holdegreb, liniere og cirkulære bevægelser samt forskellige sammensatte serier kaldet Kata og effektive nærkampsteknikker, som anvendes ved indøvning af selvforsvar.


Klubben er medlem af Danmarks idræts Forbund og Dansk Karate Forbund, som er Danmarks største kampsportsforbund med omkring 135 klubber. Klubben er også medlem af International Goju-Ryu Bujutsukan, Japan.

Kunne du tænke dig at træne karate, kan du kontakte klubbens chefinstruktør eller blot møde op til en træningstime og se, om det er noget for dig. Alle er velkomne uanset om man er nybegynder, har trænet før eller har trænet en anden stilart eller form for kampsport før.

Kontakt os eller mød op i vores dojo (træningssal) hvis du er interesseret. Løstsiddende sportstøj er fint de første gange.

Vel mødt !


HOLD

VOKSENHOLDET

Dette hold henvender sig til alle mænd og kvinder fra 16 år til langt op i alderen, der gerne vil lære den “rigtige” kampkunst at kende eller blot dyrke en anderledes sport og få god motion. Her trænes de forskellige traditionelle discipliner (kihon, kata og kumite) indenfor karate.

På holdet træner nybegyndere og øvede sammen – dette gør, at man f.eks. som nybegynder meget hurtigere indlærer de forskellige teknikker. Seriøs og effektiv træning en gange om ugen kendetegner dette hold. Har man tidligere dyrket karate eller en anden form for kampsport, er man naturligvis velkommen til at prøve kræfter med sporten igen – alle kan være med, og det er aldrig for sent at starte.

Træningstider

Kontingent

Sæson

Instruktører

Mandage kl.19.00-20.30

  

medio august til medio juni

Chefinstruktør
sensei Shuji Shimizu

KONTAKTOPLYSNINGER

Træningssted / Dojo

Bøvling Hallen
Fårevej 143
7650 Bøvlingbjerg

Kontaktperson

Shuji Shimizu
(chefinstruktør 7.dan)

INSTRUKTØRER

Shuji Shimizu
Chefinstruktør (7. DAN)

Sensei Shuji Shimizu er også chefinstruktør og formand for den danske afdeling af International Goju-Ryu Bujutsukan.