Bøvlingbjerg

VELKOMMEN TIL VESTJYDSK KARATE-KLUB

Karate-klubben ligger i Bøvlingbjerg – en landsby i den vestlige del af Lemvig kommune. I klubben undervises der i karate for både børn og voksne. Man kan starte som 10-årig på børneholdet. På voksenholdet skal man være fyldt 16 år. Ellers er der ingen aldersgrænse – ALLE kan være med ! Børn optages i januar og august måned og voksne optages løbende. Klubben tilbyder seriøs og inspirerende undervisning for børn, juniorer og voksne, som gerne vil dyrke en anderledes sport. Stilarten der trænes hedder “Goju-Ryu” og er en af de ældste traditionelle stilarter i karate. Stilen kendertegner sig ved at der bl.a. trænes holdegreb, liniere og cirkulære bevægelser samt forskellige sammensatte serier kaldet Kata og effektive nærkampsteknikker, som anvendes ved indøvning af selvforsvar.

Klubben er medlem af Danmarks idræts Forbund og Dansk Karate Forbund, som er Danmarks største kampsportsforbund med omkring 135 klubber. Klubben er også medlem af International Goju-Ryu Bujutsukan, Japan.

Kunne du tænke dig at træne karate, kan du kontakte klubbens chefinstruktør eller blot møde op til en træningstime og se, om det er noget for dig. Alle er velkomne uanset om man er nybegynder, har trænet før eller har trænet en anden stilart eller form for kampsport før.

Kontakt os eller mød op i vores dojo (træningssal) hvis du er interesseret. Løstsiddende sportstøj er fint de første gange.

Vel mødt !

 

BØRNEHOLDET (Børn 10-15 år)

Her undervises drenge og piger fra 10 – 15 år i karate. Forskellige basisteknikker og lette selvforsvarsteknikker indøves. At forbedre sin koncentrationsevne og at lære at optræde høfligt og respektfuldt overfor hinanden og instruktørerne er ting, som generelt hører til i karateundervisningen. Der afholdes graduering (bælteprøve) en eller to gange i sæsonen og ofte vil der blive afholdt en weekend-træningslejr i løbet af sæsonen. Alle kan være med, blot man er fyldt 10 år.

Instruktør:        Sensei Shuji Shimizu, 7. dan
Træningstider: Mandage kl. 18.15 – 19.15
Sæson: 2. januar 2017 – medio juni 2017
14. august 2017 – medio december 2017

 

VOKSENHOLDET

Dette hold henvender sig til alle mænd og kvinder fra 16 år til langt op i alderen, der gerne vil lære den “rigtige” kampkunst at kende eller blot dyrke en anderledes sport og få god motion. Her trænes de forskellige traditionelle discipliner (kihon, kata og kumite) indenfor karate.

På holdet træner nybegyndere og øvede sammen – dette gør, at man f.eks. som nybegynder meget hurtigere indlærer de forskellige teknikker. Seriøs og effektiv træning en gange om ugen kendetegner dette hold. Har man tidligere dyrket karate eller en anden form for kampsport, er man naturligvis velkommen til at prøve kræfter med sporten igen – alle kan være med, og det er aldrig for sent at starte.

Instruktør:        Sensei Shuji Shimizu, 7. dan
Træningstider: Mandage kl. 19.30 – 21.00
Sæson: 2. januar 2017 – medio juni 2017
14. august 2017 – medio december 2017

 

INSTRUKTØRER


Chefinstruktør sensei Shuji Shimizu
7. dan
Instruktør børnehold og voksenhold

 

 

 

 

Jesper Boel VKK
Jesper A. Boel
1. dan
Hjælpeinstruktør børneholdet

 

 

 

 

 

KONTAKT

Kontaktperson Træningsted / dojo
Shuji Shimizu (Chefinstruktør)
97 88 51 72
shimizu@mail.dk
Bøvling Hallen
Fårevej 143
7650  Bøvlingbjerg